aanmelden
Eerste editie Demopanel Fantasio
Muzieknieuws 16-10-2006 15:52
Op woensdag 8 november 2006 start het Nationaal Pop Instituut met een nieuwe serie speciaal voor muzikanten: Demopanel Fantasio. In zaal Fantasio beoordeelt een panel van professionals uit de muziekindustrie niet alleen demo’s, maar geeft ook tips over opbouw, arrangementen en presentatie van je demo. Zelfs je website komt aan bod.Demopanel Fantasio begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Het panel, bestaande uit een journalist, A&R-manager en een programmeur, probeert elke meegebrachte demo (op cd, cd-r, mp3) te bespreken, maar van tevoren aangemelde demo’s komen als eerste aan bod.

Aanmelden
Aanmelden kan per mail of telefonisch. Stuur een email naar info@npi.nl (zet in het onderwerpveld ‘demopanel’ en vermeld in de e-mail de band- of artiestnaam, website-adres en het aantal personen dat aanwezig zal zijn) of bel 020 – 428 42 88. Het panel verwacht dat van elke act minimaal één persoon aanwezig is, meer personen zijn natuurlijk van harte welkom.

In het demopanel van 8 november zitten Rob van Leeuwen(Kindamuzik), Gert Verbeek (Fret), Flip van der Ende (Double 2) en Koos van Os (Loud Noise).

Zaal Fantasio zit in het pand van het Nationaal Pop Instituut aan de Prins Hendrikkade 142 te Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer informatie is te vinden op de website van het NPI: www.popinstituut.nl.