Stemperiode NightLiveXS Awards 2007 van start

Breng snel online je stem uit

Muzieknieuws 22-12-2006 15:17

Gisteravond, 21 december, is de publieksstemming gestart voor de derde editie van de NightLiveXS Awards. In een feestelijke locatie-uitzending van Kink FM-programma NightLiveXS werd vanuit Tivoli De Helling in Utrecht de signatuur van de elfde Award bekend gemaakt. Breng snel online je stem uit via www.livexs.nl!

De stemperiode sluit tijdens de vijfhonderdste uitzending van NightLiveXS op woensdagavond 10 januari 2007 vanuit Simplon in Groningen.

Alle winnaars worden bekend gemaakt tijdens de NightLiveXS Awards ceremony in Paradiso Amsterdam op zondagavond 11 februari 2007. Elf acts waaronder A Balladeer, C-Mon & Kypski, Daan, Mint, Textures en The Family Stand verzorgen een optreden.

Afgelopen november konden door lezers van LiveXS een tiental suggesties worden doorgegeven waarmee uiteindelijk de tien nominaties zijn bepaald uit zo'n duizend bruikbare suggesties.

De NightLiveXS Awards werden in 2005 voor het eerst uitgedeeld om de live-sector te eren. Ook dit jaar gaan de 'scherpste awards van Nederland' naar beste podium, festival, optreden, live-acts en albums. Daarnaast is er de gevreesde categorie 'Wat Willen we niet meer zien of horen'. De NightLiveXS Award is een pure publieksaward en heeft de vorm van een cirkelzaag.

Om de stemming van de NightLiveXS Awards als pure publieksawards zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, is het noodzakelijk om te registreren op LiveXS Website. Op deze manier kan iedere persoon slechts eenmaal zijn tien stemmen uitbrengen. Uiteraard worden de persoonsgegevens die hiervoor worden gevraagd, zeer vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de stemming van de NightLiveXS Awards 2007.
zoeken
zoeken