Winnaars regiofinales Clash of the Cover Bands

Eerste vier bands naar halve finale in Paradiso

Muzieknieuws 27-12-2006 17:50

Afgelopen vrijdag 22 en zaterdag 23 december vonden de regiofinales plaats van de Dommelsch Clash of the Cover Bands 2006. Een spannende strijd leverde uiteindelijke vier winnende bands op.

In een bomvol Muziektheater Plan C in Rotterdam vond de regiofinale plaats van Zuid Holland/Zeeland. Hier plaatsten Noises R Back (vakjury-winnaar) en Garlic (Public’s Favourite) zich voor de landelijke halve finales.

In een volgepakte Melkweg in Amsterdam vond de regiofinale plaats van Noord Holland/Utrecht/Flevoland. Daar mochten Jellyfish uit Amsterdam (vakjury-winnaar) en Bad Medicine uit Limmen (Public’s Favourite) door naar de halve finales.

De regiofinales voor Noord-Brabant/Limburg/Tilburg en Gelderland volgen op respectievelijk zondag 7 en zaterdag 13 januari 2007.

Halve finales
De landelijke halve finales worden gehouden op zaterdag 10 februari 2007 in Paradiso te Amsterdam. Special guests die middag en avond zijn 3FM-dj's Giel Beelen en Gerard Ekdom. Tickets kosten € 17,50.

Van de regionale finales is een tv-registratie gemaakt. Vanaf 5 januari 2007 zullen alle commerciële regionale tv-zenders wekelijks aandacht aan Dommelsch Clash besteden. Informatie over de uitzendingen is binnenkort te vinden op de website van Dommelsch Clash.

Prijzen
Dommelsch Clash of the Cover Bands is de grootste jaarlijkse coverband-competitie van Nederland. De uiteindelijke winnaar krijgt onder andere een opname van een cd-single met videoclip, een dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, een fotosessie inclusief visagie, kledingadvies etc. Daarnaast spelen alle landelijke halve finalisten in poptempel Paradiso. Bovendien komen de finalisten met minimaal twee liveregistraties op "The Clash" verzamel-dvd.
zoeken
zoeken