Arrow Radio eindejaars specials

Muzieknieuws 29-12-2006 14:38

Arrow classic rock en Arrow jazz Fm hebben voor het einde van het jaar een aantal speciale uitzendingen geprogrammeerd. Uiteraard een special vanwege het overlijden van de Godfather of Soul James Brown, maar ook Arrow Random Rock 500, eenmalig gepresenteerd door Rob Stenders.

Arrow Random Rock 500
Tijdens Arrow Rocktober kozen de luisteraars van Arrow Classic Rock de 500 beste rockplaten. Arrow Classic Rock herhaalt deze lijst nu in een ‘at random’ versie met veel speciale uitvoeringen. Rob Stenders is gastpresentator op zaterdag en zondag (30 en 31 december) en is daarmee weer even terug in de ether. Rob Stenders presenteert de Arrow Random Rock 500 van 9-18 uur. De Arrow Random Rock 500 is weer eens wat anders. Het gaat immers bij 500 topliedjes niet alleen maar om de top 10.

Ad Ossendrijver, directeur van Arrow Classic Rock is blij met het gastoptreden van Rob Stenders. ‘Het is fantastisch om zulke goede muziek met de kwaliteit en ervaring van Rob Stenders te mogen combineren.’

James Brown Special
Wegens het overlijden eerder deze week van James Brown, heeft DJ Maestro een programmaspecial rond en met James Brown gemaakt. Op zaterdagavond 30 december, van 22.00 tot 24.00 uur zal DJ Maestro’s Dig This plaatsmaken voor deze James Brown Special.

Op zondagavond 31 december, zal DJ Maestro van 21.00 tot 02.00 uur een speciale Oudejaarsavond Groove Party presenteren op Arrow Jazz FM.
Met de DJ Maestro’s Groove Party wijkt Arrow Jazz FM voor één keer af van haar format dat normaal ’s avonds uit rustige jazzy muziek bestaat.

Arrow Classic Rock is dagelijks te beluisteren op alle Nederlandse kabelnetten in FM-stereo, via Digitenne en de middengolf AM 675. Arrow Jazz FM is te ontvangen via de ether op 90.5 - 90.7 FM en via alle kabelnetten.
zoeken
zoeken