MoonStock Unplugged

14 juni t/m 17 juni 2007

Muzieknieuws 17-04-2007 15:08

Op donderdag 14 juni t/m zondag 17 juni wordt in Sound Vision Studio voor de eerste maal MoonStock Unplugged georganiseerd.

Gitarist.nl heeft de primeur aan te kondigen welke bands er zullen deelnemen aan de sessies.

De bands die inmiddels hebben bevestigd deel te nemen aan de opnames zijn:

Donderdag 14 juni
Ginger (Den Haag)
Toffe Haan (Breda)
Wow Factor (Hengelo)

vrijdag 15 juni
Base-Ment (Apeldoorn)
Luna (Venray)
+ 1 nog niet bevestigde act

Zaterdag 16 juni
Two Way Radio (Hilversum)
+ 2 nog niet bevestigde acts

Zondag 17 juni
Jack & The Wildside (Apeldoorn en tevens winnar Stem Op Je Band 2006)
+ 2 nog niet bevestigde acts

Gedurende MoonStock Unplugged worden bands die eerder hebben deelgenomen aan MoonStock uitgedaagd een optreden te verzorgen in een akoestische setting. Iedere avond treden er drie bands op die, integenstelling tot het festival, uit het hele land komen. MoonStock Unplugged wordt met publiek op professionele wijze opgenomen, gemixt en gemasterd in de gloednieuwe locatie van Sound Vision Studio te Arnhem.

MoonStock heeft een twaalftal bands uitgenodigd deel te nemen aan MoonStock Unplugged. Deze bands hebben allen eerder op MoonStock gespeeld. Het festival daagt hen uit terug te gaan naar de basis, een akoestische setting met een setlijst die is aangepast en bewerkt naar het onversterkt uitvoeren van hun repertoire.

De Unplugged opnames zullen plaatsvinden in de gloednieuwe locatie van Sound Vision Studio in Arnhem. Sound Vision studio bestaat inmiddels 20 jaar en heeft door de jaren heen een goede naam gevestigd. De Studio beschikt over een sfeervolle opnamestudio geschikt voor solisten en grotere groepen. De studio werkt met zowel analoge en de digitale opnametechnieken. De nieuwe locatie van Sound Vision Studio biedt de mogelijkheid om MoonStock Unplugged met een negentigtal mensen publiek per avond live te registreren.

Van iedere band wordt verwacht een set van maximaal een half uur neer te zetten. Per dag kunnen er maximaal negentig personen publiek tijdens de opnames aanwezig zijn. Om als publiek aanwezig te kunnen zijn bij een avond / dag MoonStock Unplugged heb je kaarten nodig. Deze kaarten kosten € 10,- per stuk en in de voor verkoop zijn deze alleen via info@moonstock.nl te bestellen.

De opnames vinde plaats op donderdag 14 juni, vrijdag 15 juni zaterdag 16 juni en zondag 17 juni. Op alle dagen, met uitzondering van de zondag, gaan de deuren van de studio om 20.00 uur open voor publiek. Op zondag om 16.00 uur.

MoonStock Unplugged
Sound Vision Studio
Cruqiusweg 2, Arnhem
www.soundvisionstudio.nl

Entrée
Voor verkoop*: € 10,- (uitsluitend via internet)
Aan de deur: € 12,50
*In de voor verkoop wordt per kaart € 1,50 reserveringskosten berekend

Meer informatie
www.moonstock.nl
www.soundvisionstudio.nl
zoeken
zoeken