Excess Of Evil tour afgelast

Muzieknieuws 08-05-2007 11:09

De Excess Of Evil tour van de metalbands Marduk (zie foto), Enslaved, Keep Of Kalessin, Goatwhore, Melechesh en Pantheon I is afgelast. Dat melden meerdere bands die aan de tour zouden deelnemen op hun websites. Onder deze tour vallen ook de optredens op 25 mei in Poppodium Plato in Helmond en op 26 mei in Hof ter Loo in Antwerpen(B).

De exacte reden waarom de tour niet doorgaat is ook bij de bands niet bekend, maar de Zweedse black metalband Marduk meldt op hun website dat alle optredens die het Belgische touragentschap Metallysee ingepland had afgelast zijn en dus ook deze tour. “Metallysee heeft eens en temeer haar ware gezicht laten zien en alles verpest”, aldus de band op hun website.

Meerdere bands kondigen op hun website aan later in het jaar alsnog te willen gaan touren. Zo meldt de website van de Noorse viking metalband Enslaved:
“We voelen ons wraakzuchtig, omdat we weten dat we terug zullen komen. Ons eigen touragentschap Goldstar heeft ons al laten weten dat ze er aan werken om meerdere optredens te verplaatsen naar de herfst.”
zoeken
zoeken