Joe Bonamassa in premiere op Arrow Classic Rock

'Sloe Gin' uit op 20 augustus

Muzieknieuws 16-07-2007 15:12

Blues/rock gitarist Joe Bonamassa stond afgelopen weekend op het North Sea Jazz Festival. Zijn laatst verschenen album: 'You & Me' uit 2006 bereikte de bovenste helft van de Nederlandse albumlijsten. De foto's bij dit artikel zijn vers van het NSJ festival, dat het hele weekend op Gitarist.nl te volgen was.

Vanaf het begin van het bluesprogramma BluesBox op Arrow Classic Rock, is Bonamassa een vaste gast geweest. Presentator Gerry Jungen:
"Vanaf het begin begrepen we hier bij Arrow dat deze man iets bijzonders bracht, een jonge gitaarheld uit Attica New York, die de Britse Blues uit de jaren 70 van bands als Led Zeppelin herontdekte. Wij stonden en staan niet alleen in deze gedachte, want ondertussen is Bonamassa een hele meneer geworden die moeiteloos de grote zalen uitverkoopt. We zijn er dan ook trots op om te melden dat aanstaande woensdag het nieuwe album van Joe Bonamassa 'Sloe Gin' zijn wereldpremiere beleeft in BluesBox, hier op Arrow Classic Rock."

Het album 'Sloe Gin' zal 20 Augustus in de winkel liggen. Aanstaande woensdag kun je een interview, een sessie en tracks van het nieuwe album van Bonamassa in BluesBox op Arrow Classic Rock beluisteren. Het programma is elke woensdagavond van 21.00 tot 22.00 uur via de ether en de kabel te ontvangen.

zoeken
zoeken