Lowlands 2007 bijna uitverkocht

Organisatie waarschuwt voor toename valse tickets

Muzieknieuws 26-07-2007 12:16

Muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen, Nederland is bijna uitverkocht. Volgens festivalorganisatie Mojo Concerts zijn meer dan 50 duizend van de 55 duizend beschikbare tickets verkocht.

In een persbericht waarschuwt Mojo mensen die nog een kaartje willen kopen voor zwarthandelaren en niet-officiële verkooppunten. Omdat de kaartverkoop dit jaar zo hard gaat, vreest de organisatie voor een toename in valse toegangsbewijzen.

Officiële verkooppunten
Geïnteresseerden wordt daarom geadviseerd zo snel mogelijk een kaartje te kopen bij de officiële verkooppunten en dit niet te doen op websites zoals marktplaats.nl en onlineticketshop.nl, omdat de kans op het aanschaffen van een valse ticket dan groot is.

De officiële verkooppunten waar je een ticket kunt kopen zijn Ticket Service, de 150 grote postkantoren, Free Record Shops, VVV`s, GWK`s, AUB Ticket Shop. Ook kunnen mensen een kaartje op hun mobiel ontvangen via beep.nl

Veel muziek op Lowlands
Nederlandse bands die optreden op Lowlands 2007 zijn onder andere After Forever, C-Mon & Kypski, De Heideroosjes, Mala Vita en Malkovich.

Internationale acts op het festival zijn onder andere Dinosaur Jr, Editors, Kaiser Chiefs, LCD Soundsystem, Motörhead, Ojos de Brujo, Sonic Youth, The Killers en Tool.

Op de website van Lowlands vind je inmiddels het complete blokkenschema met wie waar en wanneer speelt.
zoeken
zoeken