Speedfest krijgt vervolg in 2007

Madball, The Accidents, Mad Sin en Backfire bevestigd

Muzieknieuws 25-09-2007 10:22

De presentatie van het nieuwe album van Peter Pan Speedrock, ‘Pursuit Until Capture’, is nog maar net achter de rug, of het eerste nieuws rondom de volgende activiteit waarbij de Eindhovense rockband het middelpunt vormt dient zich reeds aan.

Speedfest is een initiatief van de bandleden van Peter Pan Speedrock en vertegenwoordigt op alle fronten datgene wat zij verstaan onder rock ‘n’ roll. Blijkbaar hebben ze veel zielsverwanten, want de eerste editie van Speedfest in december 2006 was met 3.000 bezoekers compleet uitverkocht. Om te voorkomen dat er dit jaar weer velen aan de deur teleurgesteld moeten worden, is de capaciteit met 2.000 bezoekers vergroot door er een extra hal bij te betrekken.

De eerste bands zijn ondertussen bevestigd. Naast de gastheren van Peter Pan Speedrock staan onder meer de Amerikaanse hardcore-grootheid Madball, hun Maastrichtse evenknie Backfire, de Duitse psychobilly’s van Mad Sin en het Zweedse punkrockgezelschap The Accidents op het programma. De complete line-up van Speedfest zal uiteindelijk tien acts omvatten, verdeeld over twee podia.
zoeken
zoeken