Gitarist verlaat Apers

Marien Nicotine is het toeren beu

Muzieknieuws 03-10-2007 14:55

Via de myspace-pagina van The Apers werd zojuist bekend gemaakt dat gitarist/songschrijver Marien de Rotterdamse punkrockband na elf jaar verlaat. Zanger/bassist Kevin Aper, drummer Ivo Backbreaker en gitarist Kelvin Centerfold gaan wel door.

Hier de verklaring die Nicotine zelf gaf omtrent zijn beslissing:

“Ik heb droevig nieuws: ik heb besloten om te stoppen met het spelen van liveshows met The Apers, wat betekent dat ik de band zal moeten verlaten. Ik blijf nog wel met ze optreden tot er een geschikte vervanger voor mij is gevonden. Ik heb tot in het extreme nagedacht over deze stap en denk dat dit de beste keuze is voor mij en voor de band. Ik zal ze missen.

Ik ben nooit een groot liefhebber van het tourcircus geweest en dit gevoel is de laatste jaren alleen maar sterker geworden, tot het punt dat ik het echt niet meer kon opbrengen. Dat is dus nu het geval…

De laatste elf jaar waren de belangrijkste van mijn leven en hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik had ze voor geen goud willen missen. Ik heb veel mensen om te bedanken en zal dat dan ook doen nadat ik mijn laatste optreden heb gedaan. Nu gaat mijn liefde en dank vooral uit naar Ivo, Kevin en Kelvin.

Mijn vertrek bij de Apers betekent niet het einde van mijn muzikale aspiratie. We zullen wel zien wat er nog gebeurt…

Tot ziens, waar dan ook,

Marien”
zoeken
zoeken