Mothership Deluxe

Nieuwe verzamelaar Led Zeppelin

Muzieknieuws 16-10-2007 14:55

Na alle hectiek over de eenmalige reünie van Led Leppelin, komt de band met een nieuwe special edition die uit drie schijven zal bestaan. De deluxe editie van 'Mothership' is verpakt in een digipack en bevat naast 2 cd's met de allerbeste songs van Led Zeppelin ook een dvd met ruim 90 minuten aan live materiaal in 19 tracks.

Led Zeppelin creëerde een uniek eigen geluid en produceerde een groot aantal klassiekers. Wereldwijd verkocht Led Zeppelin in totaal meer dan 200 miljoen albums. Nog steeds wordt Led Zeppelin beschouwd als een van de meest innovatieve en en invloedrijke groepen uit de muziekgeschiedenis.

Op 26 november zal de band voor een eenmalig reünie bij elkaar komen tijdens het Ahmet Ertegun Tribute concert in de O2 te Londen. Robert Plant, Jimmy Page en John Paul Jones hebben ruim 19 jaar niet samen opgetreden en zullen tijdens deze reunie worden bijgestaan door Bonham's zoon Jason. Meer dan 30 miljoen fans hebben zich wereldwijd ingeschreven voor slechts 20.000 beschikbare tickets.

De kleinere uitvoering van het album, Mothership, is een 2cd compilatie en bevat 24 geremasterde tracks waaronder Good Times, Bad Times, Whole Lotta Love, Kashmir, Immigrant Song en uiteraard Stairway To Heaven.
zoeken
zoeken