Bruce Springsteen te verkouden voor optreden

Concert verplaatst naar 1 december

Muzieknieuws 30-11-2007 13:42

Het concert dat Bruce Springsteen & The E Street Band zou geven in het Gelredome vanavond (30 november) wordt uitgesteld tot morgenavond, zaterdag 1 december. Bruce Springsteen is niet in staat vanavond een optreden te geven in verband met een flinke verkoudheid.

Bruce verklaart dit erg vervelend te vinden maar voelt zich niet goed genoeg om de fans de show te geven die ze verdienen. Hij is ervan overtuigd morgen voldoende te zijn hersteld om de show alsnog te laten doorgaan op het niveau dat hij wil bieden.

De tournee die op 2 oktober in Amerika van start ging, doet in totaal 14 landen aan. Het is voor het eerst sinds de tour van 2002-2003 dat Bruce Springsteen weer met de E Street Band optreedt.

De leden van The E Street Band zijn Roy Bittan op keyboards, Clarence Clemons op saxophone en percussie, Danny Federici op keyboards, Nils Lofgren op gitaar, Patti Scialfa op zang en gitaar, Garry Tallent op bass, Steven Van Zandt op gitaar en Max Weinberg op drums.

Bruce Springsteen’s nieuwe album 'Magic' kwam na de release op 2 oktober op nummer één binnen in de Billboard Top 200 Album Chart en de Pan-Europese Chart. Ook in Nederland is de CD erg succesvol; ‘Magic’ stond hier in de eerse week van release gelijk op de tweede plaats in de album lijst.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ook de aanvangstijd blijft ongewijzigd (20.00 uur). Als men op de nieuwe datum verhinderd is, dan kunnen tickets worden ingeleverd bij de bekende voorverkoopadressen van Ticket Service tot en met vrijdag 21 december 2008.

Let op: voor morgenavond zijn ingrijpende wegwerkzaamheden gepland op de A12, richting Utrecht. Houd voor meer informatie de mojo.nl in de gaten of kijk op VanAnaarBeter.nl.
zoeken
zoeken