Eerste namen Bospop bekend gemaakt

O.a. Santana, Buddy Guy, Little Feat, Crowded House en Europe

Muzieknieuws 03-02-2008 01:26

Ook Bospop maakte deze week de eerste namen bekend: onder andere Santana, Mick Hucknall, Crowded House en Europe betreden het podium in Weert. Bospop 2008 vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 juli in Sportpark Boshoven. De voorverkoop van Bospop 2008 begint op zaterdag 15 maart.

Hiernaast staan er op de 28e editie van Bospop optredens van Mick Hucknall, Racoon, Subway to Sally, Danny Bryant, The Jimmy Bowskill Band, Stevie Ann en Leaf gepland. De volledige invulling van het programma staat nog niet vast. Meer namen volgen binnenkort.

Santana, de band achter gitaargrootheid Carlos Santana, is al sinds Woodstock '69 niet weg te denken uit de muziekwereld. Meer dan 35 albums staan er inmiddels achter zijn naam en mensen als Gloria Estefan, Shakira, Steven Styler (Aerosmith) en Nickelback grepen de kans om met Santana samen te werken dan ook met beide handen aan.

Nadat Simply Red in 2006 het afsluitende optreden verzorgde op Bospop, komt frontman Mick Hucknall dit jaar terug met een soloshow getiteld ‘A Tribute to Bobby Blue Bland’.

Het publiek zal ook getrakteerd worden op het aanstekelijke geluid van Europe. Het is alweer meer dan twintig jaar geleden dat Joey Tempest The Final Countdown schreef, maar de meest legendarische Scandinavische rockband van de jaren tachtig kan en wil er nog steeds niet omheen.

Voor meer informatie: bospop.nl
zoeken
zoeken