Mennen wijzigt bezetting voor release nieuwe cd

Voormalig Zinatra-gitarist vervangt Eric van de Kerkhof

Muzieknieuws 16-02-2008 16:11

Vlak voor de release van de nieuwe Mennen-cd 'Planet Black' (release op 23 mei 2008) is gitarist Eric van de Kerkhof vervangen door Zinatra-gitarist Gino Rerimassie. Vijftien jaar na Zinatra staan Gino en zanger Joss Mennen wederom samen op het podium. De nieuwe Mennen-bezetting bestaat nu uit:

  • Fon Janssen - drums,
  • Joss Mennen - zang,
  • Gino Rerimassie - gitaar,
  • Alex Jansen - basgitaar.

Met de "terugkeer" van Gino, word ook de setlist aangepast. Zo zal de aanstaande tour een mengelmoes worden van Mennen-songs en Zinatra-klassiekers. Joss Mennen verklaart enthousiast:

"Wellicht dat we middels deze weg eindelijk de wens van vele mensen, om Zinatra songs nog een keer te live te kunnen horen, vervullen."

Mennen heeft inmiddels vier studioalbums (binnenkort dus vijf) en twee live-platen uitgebracht, waarvan de laatste release het in Cincinnati (USA) live opgenomen ' Freakalive'. Het nieuwe album van Mennen, wederom geproduceerd door Erwin Musper (Van Halen, Scorpions, David Bowie), wordt uitgebracht door Armageddon Music/SPV.

Vanavond, zaterdag 16 februari 2008, staat Mennen in de Plato te Helmond als special guest van Gotthard. Showtime Mennen is 20:00 uur.

zoeken
zoeken