Bospop & Picnic in the Park

Programmering bijna rond

Muzieknieuws 11-04-2008 17:06

Met de bevestiging van Apocalyptica, Dickey Betts & Great Southern, Danko Jones, Opeth en Tantrum is het programma voor Bospop 2008 bijna rond. Picnic in the Park meldde de komst van het Mexicaanse gitaarduo Rodrigo Y Gabriela op zondag 22 juni in het Zuiderpark in Den Haag.

Op de website van Bospop werden The Bangles en Mick Taylor & Barry McCabe reeds aangekondigd, net als eerder onder andere Neil Young, ZZ Top, Thin Lizzy, Steve Lukather, Riverside, Anathema, Santana, Mick Hucknall’s ‘Tribute To Bobby "Blue" Bland’, Crowded House, Racoon, Europe en Little Feat al bekend waren. Er zijn in totaal 26 acts bevestigd die op 11, 12 en 13 juli het podium in Weert zullen beklimmen. De voorverkoop voor Bospop 2008 is reeds begonnen.

Het succesvolle Mexicaanse gitaarduo Rodrigo Y Gabriela staat op zondag 22 juni op het dagvullende festival Picnic in the Park in het Zuiderpark te Den Haag. Het duo speelde afgelopen jaar op het Lowlands festival een opzwepende show voor een volle tent.

Eerder was door Picnic in the Park al de komst bevestigd van John Mayer, Donavon Frankenreiter en de Nederlandse succesformatie Room Eleven.

Voor meer informatie: www.bospop.nl & www.picnicinthepark.nl
zoeken
zoeken