Smashing Guitar! op Muzikantendag

Plus: Film je eigen guitarsmash

Muzieknieuws 06-05-2008 22:28

De spetterende afsluiter van Muzikantendag 2007 was Smashing Guitar. Ook op 17 mei, op de Muzikantendag 2008 in 103 Tilburg kun je weer een Gibson gitaar winnen door een gitaar zo spectaculair mogelijk te SMASHEN! Gibson geeft bovendien een tweede Epiphone Les Paul Prophecy Custom EX wie het origneels zijn oude gitaar in elkaar slaat: zet je filmpje op You Tube!

Bij de vaste Muzikantendagbezoeker doet het fenomeen gitaarsmashen vele bellen rinkelen. The Who-gitarist Pete Townshend vond het uit, Nirvana-voorman Kurt Cobain perfectioneerde het en tot op de dag van vandaag komt het nog regelmatig voor. En zeg nou zelf: niets is toch zo lekker als na een optreden je hele instrumentarium aan gort te slaan!

Daarom organiseert Gitarist ieder jaar een heuse masterclass ‘Smashing Guitar’ op de Muzikantendag, waar bezoekers de kunst van het gitaarsmashen aan den lijve kunnen ondervinden. Degene die dit als beste doet, wint een Epiphone Les Paul Prophecy Custom EX t.w.v. € 690,- euro!

Wegens groot succes is er dit jaar ook een online variant van ‘Smashing Guitar’ in het leven geroepen en valt er nog zo’n fijne gitaar te winnen. En ook jij kunt hieraan meedoen! Hoe dan? Smash je oude gitaar op de meest originele manier en wie weet heb jij straks een gloednieuw exemplaar!

Tof! Hoe doe ik mee?
  • Download het Muzikantendag logo van de website en plak hem (in kleur) op je gitaar
  • Smash je gitaar op de meest originele manier en film het tafereel
  • Zet je filmpje op youtube.com
  • Stuur de link naar: guitarsmash@muzikantendag.nl, en vermeld in je email: Naam, adres en emailadres
  • That’s it! De inzendingen worden op de Muzikantendag website getoond, waarna een professioneel team van Gitarist zich zal buigen over de uiteindelijke winnaar.

Het inzenden van filmpjes is mogelijk tot 15 mei. Alle filmpjes die na deze datum worden ingezonden, worden niet meegenomen in de selectie. Op 16 mei zal de winnaar via de Muzikantendag website bekend gemaakt worden. Hij/zij wordt uitgenodigd voor de Muzikantendag en krijgt, tijdens het onderdeel ‘Smashing Guitar’, de prijs uitgereikt. De organisatie van de Muzikantendag is niet aansprakelijk voor schade aan jezelf of aan derden.

Wil je live meedoen tijdens de Muzikantendag op zaterdag 17 mei. Meld je dan in 013 bij de Muzikantendag Afspraken Desk! De deelenemers gaan aan de slag om 16.30 in de Sound Room (Kleine Zaal van 013).

Meer informatie: muzikantendag.nl

zoeken
zoeken