Win tickets voor Richie Kotzen clinic en concert

Richie Kotzen in Muzikaza, Roermond en de Effenaar Eindhoven

Muzieknieuws 10-01-2009 22:42

De Amerikaanse shredgitarist Richie Kotzen is voor het eerst sinds 1999 in nederland. Hij doet een clinic bij muziekwinkel Muzikaza in Roermond op woensdag 4 februari en een concert op donderdag 5 februari in de Effenaar in Eindhoven.

Richie Kotzen liet in 1989 op 19-jarige leeftijd voor het eerst van zich horen via zijn titelloze debuutplaat op het shred-label Shrapnel. Hij speelde daarna bij de glamrockband Poison en in 1999 werd hij gerekruteerd door Mr. Big, waar hij zijn collega-gitaarbeul Paul Gilbert verving. Halverwege de jaren ‘90 maakte Kotzen ook nog twee duizelingwekkende instrumentale albums met Greg Howe. Zijn recente materiaal heeft een vet bluesy randje, waar ook liefhebbers van bluesrock van zullen smullen. Een dag na Richie's 39e verjaardag, is de virtuoos weer in Nederland te zien. Een must see voor iedere gitaarfreak!

Prijzenfestijn
Voor zowel de clinic als het concert kan Gitarist 2x2 kaarten verloten. De winnaars krijgen er als bonus ook nog de gloednieuwe dvd ‘Bootlegged In Brazil’ bij. Onder de aanwezigen bij het concert in de Effenaar én de clinic in Muzikaza wordt bovendien een door Richie Kotzen gesigneerde Fender Telecaster verloot!

De gitaar is beschikbaar gesteld door Muzikaza i.s.m. Fender. Op 4 februari worden bij de entree loten verdeeld, samen met de entreebewijzen. Op de donderdag worden ook bij de entree loten verdeeld per entreebewijs. In de loop van de avond wordt dan de gitaar verloot.

De clinic zal plaats vinden op woensdag 4 februari 2009 rond 20.00 uur. De deuren zullen openen om 19.30 uur. Het adres is te vinden op de website: www.muzikaza.com en de entree bedraagt € 5,--. Reserveringen via patrick @ muzikaza.com.

Gitarist-actie
De online actie loopt loopt tot 26 januari op Gitaristl.nl.
Klik hier als je wilt meedoen (schrijf je wel eerst even in als member van Gitarist.nl.

Voor het optreden van Richie met band, kun je de dag erna. Op 5 februari terecht bij De
Effenaar in Eindhoven (www.effenaar.nl).

De data
feb: 4, Muzikaza, Roermond, 20.00 uur, € 5,-
feb: 5, Effenaar, Eindhoven, 21.00 uur, € 15,-
zoeken
zoeken