Brian Setzer Orchestra naar Nederland

Exclusief optreden in HMH

Muzieknieuws 25-05-2009 09:36

Gitarist-zanger en drievoudig Grammy Award-winnaar Brian Setzer komt op 15 juli met zijn Brian Setzer Orchestra naar Nederland. Setzer is natuurlijk ook bekend als frontman van het rockabillytrio de Stray Cats en heeft al jaren groot internationaal succes met zijn rockende bigband.

Op 15 juli staat dit unieke swingspektakel dus in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande zaterdag 23 mei. Het Brian Setzer Orchestra speelt een mix van swing, rockabilly en jumpblues en kan door de combinatie van Setzers wereldberoemde gitaarwerk en het arsenaal aan koperblazers met recht de meest rockende bigband ter wereld worden genoemd.

Ondanks de grote populariteit in Europa is de bigband hier slechts zelden live te zien. Concertzalen in de VS en Japan verkopen steevast uit en de Nederlandse fans mogen zich dan ook gelukkig prijzen dat deze legende met zijn veelgeprezen orkest afreist naar Amsterdam, want naast één festivaloptreden in Finland is dit de enige Europese show!
zoeken
zoeken