Unsigned Project zoekt singer-songwriters

Jubileumeditie voor muzikale springplank

Muzieknieuws 18-09-2009 14:54

Het Unsigned Project zoekt nieuw singer-songwritertalent. Met dit concept van Muziek Centrum Nederland krijgen jonge, veelbelovende artiesten de kans om hun droom waar te maken.

Elk jaar presenteert het Unsigned Project een cd met nieuw talent in een bepaald genre. Komend voorjaar komt de tiende editie uit, die in het teken van singer-songwriters staat. Ook jij kunt hier aan meedoen. Voorwaarden zijn dat je ‘unsigned’ bent en niet bij een platenmaatschappij bent aangesloten, eigen werk hebt en muziek maakt in het betreffende genre. Iedereen die hier aan voldoet kan een demo insturen met maximaal drie tracks (cd, cd-r, mp3, video), een biografie en een artiest -of bandfoto.

De artiesten die worden uitgekozen mogen twee nummers opnemen in een professionele studio, die op de ‘Unsigned’ cd terechtkomen. Verder liggen er fotoshoots, optredens op Nederlandse podia en interviews met diverse media in het verschiet. Artiesten die eerder muziek uitbrachten via het Unsigned Project waren onder andere Racoon (’97), Pete Philly (’02), Voicst (’03), Sabrina Starke (’07), King Jack (’08) en Lavalu (’09).

Demo’s kunnen tot maandag 26 oktober opgestuurd worden naar:
Muziek Centrum Nederland
o.v.v. Afdeling Pop/Unsigned
Rokin 111, 1012 KN Amsterdam

Meer informatie: www.mcn.nl
zoeken
zoeken