Vintagebeurs Veenendaal

Najaarseditie zaterdag 24 september

Muzieknieuws 19-09-2011 12:09

De najaarseditie van de Vintage Guitar Show Veenendaal 2011 vindt plaats op zaterdag 24 september a.s. Met enkele bijzondere gasten en uiteraard veel vintage gitaren, versterkers, onderdelen, muziek en accessoires.

Op de vintagebeurs, die traditioneel twee keer per jaar in Veenendaal wordt georganiseerd, worden diverse demonstraties gegeven. Er is zoals altijd weer een hoop te zien en te doen bij de vele binnen- en buitenlandse standhouders. Zo kunnen bezoekers hun gitaar laten taxeren bij de stand van Palm Guitars en zijn er een aantal speciale gasten aanwezig.

Otentic Guitars neemt bijvoorbeeld endorser Ifie-A- mee, gitarist bij de Nederlandse reggae-act Ziggi Recado & The Renaissance Band. Hij komt zijn signaturegitaar demonstreren: de Otentic Ifie-A- 'The Green’. Sinds begin 2009 speelt de gitarist bij Ziggi Recado, een van Europa’s grootste reggae-artiesten. Ifie-A- toerde met hem al door Europa, Amerika, Azië en Afrika.

DooDad Guitars neemt Jorre Marek mee. Hij verzorgt airbrush- en pinstripewerk op de gitaren van DooDad: echt ouderwets handwerk, dat hij live op de beurs zal demonstreren. En hij laat het niet alleen zien: bezoekers kunnen hun eigen gitaar ook laten customizen door Marek.

Inmiddels is het op de Vintage Guitar Show ook traditie dat er een gitaar wordt weggegeven. Tijdens de beurs kunnen bezoekers een briefje inleveren met hun naam en contactgegevens erop, om zo kans te maken op een starterspakket: een elektrische gitaar en een versterker.

De beurs wordt gehouden in de Veenendaalhal te Veenendaal en is open van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie: www.vintageveenendaal.eu 

zoeken
zoeken