Rock Palace heropent

50% van Golden Earring geeft mini-concert

Muzieknieuws 05-11-2011 09:15

Zaterdag 5 november heropenen Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk van Golden Earring de Haagse muziekwinkel Rock Palace. In 1985 verzorgden zij ook al de opening. Voor de feestelijke heropening vanaf 13.00 uur keert het duo terug voor een mini-concert.

Toen Zuiderwijk en Gerritsen de winkel openden in ’85 wilden ze een ontmoetingsplek creëren voor muzikanten. Rock Palace is in de loop der jaren uitgegroeid tot een cultureel muziekcentrum. Rock Palace is in 2011 volledig verbouwd, vernieuwd en uitgebreid. De Golden Earring-ritmesectie geeft een mini-concert met de Haagse band The Clarks. De heropening vindt plaats tussen 13:00 en 15:00 uur, met live-muziek en aantrekkelijke aanbiedingen.

Rock Palace wordt met regelmaat bezocht door bekende muzikanten, bands en artiesten. Veel muzikale samenwerkingsverbanden en bands zijn ontstaan in de muziekwinkel. Tim Akkerman (voormalig zanger-gitarist van Di-Rect) was medewerker op de gitaarafdeling van de Haagse winkel, waar hij de rest van zijn toekomstige bandgenoten zou ontmoeten.

Zie ook de website van Rockpalace

 

zoeken
zoeken