aanmelden
Overzicht Ernie Ball straps
Gitaarbanden en straplocks voor alle stijlen
Merknieuws 21-03-2019 22:10
Gitaarbanden en straplocks kunnen het verschil maken tussen losjes op de bank zitten spelen versus wild op een podium staan shredden, zo meldt Ernie Ball ons. Zij bieden een groot palet aan guitar straps en in dit artikel geven we een overzicht van de soorten die er zijn. Van 5 tot 85 euro!

Ernie Ball biedt meer dan 25 stijlen straps in twee soorten materialen. Alle gitaarbanden zijn in lengte afstelbaar. 

Hun populairste gitaarband is de Polypro strap van polypropylene. Die wordt geleverd in 11 verschillende kleuren, van zwart en wit tot en met regenboog. De lengte kan worden aangepast van 38 inch (96,5 cm) tot 68 inch (173 cm). 
(klik op plaatje voor groter beeld)

Als je wat wilder wilt ogen bekijk dan 2015 Jacquard-lijn. Ontwerpen van Santa Fe tot Royal Bloom, vaak gebruikt voor akoestische gitaren, 20 in totaal; in onderstaande afbeelding zie je er een paar. Klik op het plaatje en je ziet ze allemaal.

 

Overige soorten 
Premium straps
Pickholder straps
Polylock straps 
Leather straps (foto rechts)
Comfort Collection
Polyspun straps
Klik hier om alle straps te zien.  

Straplocks
Als je eenmaal de juiste gitaarband hebt gevonden, vergeet dan niet straplocks te monteren, die de band goed vastzetten. De Ernie Ball locks zijn gemaakt van vernikkeld, met zwart oxide afgewerkt of verguld staal, en voorzien van stevige mechanieken.
Klik hier voor informatie