aanmelden
Blackstar Fly 3 Sugar Skull mini-amp cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist *
Of verleng je jaarabonnement nu met een tweejaarabonnement! *
Merknieuws 17-05-2019 12:05
+DEZE ABONNEMENTSACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN+ Blackstar heeft een bijzondere mini-amp uitgebracht, de Fly 3 Limited Edition Sugar Skull Design. Supercompact natuurlijk, maar ook met een fantastisch geluid, zich echt onderscheidend van de concurrenten. En deze mini-amp t.w.v. 69 euro geven we dus graag weg aan iedereen die nu een tweejaarabonnement op Gitarist neemt. Ook als je al abonnee bent: als je nu je huidige abonnement verlengt met een tweejaarabonnement kan je dit cadeautje ook thuisgestuurd krijgen! * Zolang de voorraad strekt

Ga naar www.gitarist.nl/lees-gitarist en kies voor ‘2-jaarabonnement met Blackstar mini-amp’. 
Als je al abonnee bent kies dan voor ‘verlenging naar 2-jaarabonnement met mini-amp’. 
Nadat we het abonnementsgeld hebben ontvangen sturen we je de Fly 3 toe. Je 2-jaarabonnement gaat in nadat je huidige abonnement is afgelopen.

Blackstar Fly 3 in Sugar Skull design
Bijna zakformaat is-ie, met afmetingen van 170 x 126 x102 mm. De 3-watt mini-amp heeft een erg lekkere, kristalheldere, flink volumineuze sound. Je kunt er je smartphone op aansluiten (line input), maar wij willen er natuurlijk onze gitaren rechtstreeks in inpluggen (jackinput). Nou, dat kan. En hoe! 

En dat dus in Sugar Skull Design, geïnspireerd op de Calavera die wordt gebruikt tijdens de Mexicaanse feestdag Día de Muertos en bij de katholieke feestdag Allerzielen. Kunstenaars en artiesten gebruiken deze afbeeldingen als inspiratie om hun eigen unieke designs te maken.

Deze speciale editie van de Blackstar Fly 3 heeft zo’n uniek Sugar Skull-ontwerp.
Blackstar heeft hiermee een versterker gemaakt die er totaal anders uitziet dan alles wat ze eerder uitgebracht hebben.

Kenmerken

  • 3 watt
  • 2 kanalen: Clean + OD
  • 170 x 126 x 102 mm
  • Revolutionaire sonische klank
  • Gepatenteerde ISF
  • Digitaal tapedelay effect
  • Werkt op batterijen of met een adapter
  • MP3/Line In om mee te kunnen jammen of naar muziek te luisteren
  • Emulated Line Out om stil te repeteren of opnames te maken
  • 3-inch luidspreker met een echt Blackstar-geluid

Als je nu een tweejaarabonnement neemt is de Fly 3 Limited Edition Sugar Skull Design mini-amp t.w.v. € 69,- van jou! Het tweejaarabonnement (24 edities) kost € 123,90. Daarmee krijg je al 25% korting op de losse nummerprijs. Maar je krijgt dus ook nog eens deze mini-amp thuisgestuurd!

Ga naar www.gitarist.nl/lees-gitarist en kies voor ‘2-jaarabonnement met Blackstar mini-amp’.

Als je al abonnee bent kies dan voor ‘verlenging naar 2-jaarabonnement met mini-amp’.

Nadat we het abonnementsgeld hebben ontvangen sturen we je de Fly 3 toe. Je 2-jaarabonnement gaat in nadat je huidige abonnement is afgelopen.

Natuurlijk hebben we ook nog allerlei andere abonnementsmogelijkheden, van een proefabonnement van 3 nummers voor € 15,50 tot jaarabonnementen met een keur aan welkomstcadeaus of introductiekortingen - alles te bekijken op Gitarist.nl!

www.gitarist.nl/lees-gitarist
of bel 020 675 5308.