aanmelden
Jared James Nichols 2019 Blackstar Clinic Tour 14-15 juni
Clincis en jams - in Boom, Leuven, Eindhoven en Amsterdam
Events 06-06-2019 21:06
Jared James Nichols is een Amerikaanse bluesrockgitarist en zanger, die er altijd met een high energy attitude tegenaan gaat. Als voorman van een powertrio zijn associaties met legendarische voorgangers als Cream nooit ver weg en daar lusten wij wel pap van! Op 14 en 15 juni is hij in de Benelux voor een Blackstar Clinic Tour en hij komt ook naar onze Aquarium Sessions!

De invloeden van de 25-jarige Jared zijn overduidelijk: jaren luisteren naar Skynyrd, Grand Funk Railroad, Mountain en The James Gang heeft zijn spel en composities een wild, meedogenloos randje gegeven. Twee albums staan op zijn naam: ‘Old Glory And The Wild Revival’ (2015) en 'Black Magic' (2017). 

Luister naar Black Magic. 

En bekijk de sessie die hij twee jaar geleden deed voor Blackstar.

Jared James Nichols lanceerde in januari op de NAMM Show zijn Blackstar signature amp, een 20-watt Signature Head (JJN-20RH MkII ) en 2x12” Vertical Cabinet head. Bekijk de 'making of' video. 

Clinic Tour 14-15 juni
Nichols komt zijn signature amp demonstreren in zijn clinic tour, die in twee dagen vier locaties aandoet. Hij gaat ook jammen met het publiek en een mooie giveaway van de hand doen!

Vrijdag 14 juni om 10.00 uur bij distributeur Face in Boom
Vrijdag 14 juni om 16.00 uur bij Leo Caerts Muziekhandel in Leuven 

Zaterdag 15 juni  om 11.00 uur bij Keymusic in Eindhoven
Zaterdag 15 juni  om 15.00 uur bij Keymusic in Amsterdam, locatie Abbey Road Studio's in Q-Factory
Zaterdag 15 juni  om 17.15 uur Meet & Greet en Blackstar Giveaway bij Keymusic Matrix Store, Amsterdam, ook in Q-Factory. 

Klik hier om te reserveren voor het event.
De eerste dertig gitaristen die reserveren krijgen op de dag van het event een Blackstar T-shirt! 

In datzelfde Q-Factory is onze Gitarist-redactie gevestigd. Na de clinic doen we een interview voor onze Aquarium Sessions.

De clinics zijn gratis toegankelijk.  

De Jared James Nichols 2019 Clinic Tour is een partnership van: Face, Blackstar, Keymusic Matrix Store, Abbey Road Studios, Q-Factory en Gitarist.