aanmelden
ACTIE! Jam track bundel gratis bij Boss Katana amp
Krijg JTC jam tracks bij aankoop van een Boss Katana amp dit jaar - of als je er al een gekocht hebt na 1 oktober 2018
Merknieuws 06-07-2019 07:07
Al die gelukkige gitaristen die na 1 oktober 2018 of voor 31 december van dit jaar een Boss Katana amp hebben aangeschaft of gaan aanschaffen krijgen een jamtrack pakket van Jam Track Central (JTC Guitar) cadeau: 30 jam tracks, 30 solo tracks, 30 tabs en bijbehorende aanwijzingen per track.

Actie
Wie tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2019 een versterker uit de Katana Serie bij een erkende dealer aanschaft of aangeschaft heeft kan met het serienummer van de versterker het pakket met jam tracks downloaden vanaf de website van Jam Track Central.

Het pakket bestaat uit:

  • 30 jam tracks
  • 30 solo tracks
  • 30 tabs
  • bijbehorende aanwijzingen per track

Wil je gelijk aan de slag? Kijk dan op: jtcguitar.com/promo/katana/

Boss Katana Serie
De Katana Serie van Boss bestaat uit 7 modelingversterkers. Van de Mini en Air voor thuisgebruik tot de 100/212 die echt is ontworpen voor op het podium. De Katana serie heeft de Boss Cube serie vervangen en blinkt uit in gebruiksgemak en klank. Dankzij de verschillende versterkers, de effecten en de Boss Tone Central sounds die je kan downloaden zijn de zeer veelzijdig.

Lees de review van de Boss Katana 100/212 combo die we in Gitarist 329 hebben gepubliceerd hier

Meer info: Boss Katana

Jam Tracks
Bij de cursussen op Jam Track Central worden telkens jam tracks, solo tracks en tabs geleverd. Je kan dus eindeloos zelf meeespelen op backing tracks in allrlei stijlen. Jam Track Central
Jam Track Central is een online platform waar je niet alleen jam tracks in elke denkbare stijl kan vinden, maar ook lessen over diverse onderwerpen en masterclasses van gitaristen als Guthrie Govan, Mateus Asato en John F. Klaver.

Hier zie je een onderdeel uit de Signature serie van Guthrie Govan:

En dit is de promotievideo over de laatst uitgekomen Masterclass van John F. Klaver:

Meer info: Jam Track Central

Ga hier naar de actiepagina