aanmelden
Thomann's Gearhead University - de video's
25 Youtubers schoten video's bij Thomann in Duitsland
Muzieknieuws 18-06-2019 11:21
Van 8 tot en met 11 juni 2019 organiseerde 's werelds grootste webwinkel op hun enige winkellocatie in Treppendorf, Duitsland een uniek treffen van allerlei 'musical gear youtubers'. Ze produceerden daar een flinke serie video's die je in dit artikel kan bekijken!

Thomann’s Gearhead University is een soort conventie van gitaar- en bas-Youtubers. Een twintigtal gerenommeerde Youtubers zijn door Thomann uitgenodigd om video’s op de campus te komen maken. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er videostudio’s gebouwd en zijn letterlijk de sleutels van winkel en magazijnen aan onze gasten overhandigd: meer dan 90.000 producten tot hun beschikking, evenals een videoteam dat in staat is om realtime videobewerking met meerdere professionele cameraconfiguraties en de hoogst mogelijke audiokwaliteit te leveren.

Ook waren er diverse merken aanwezig om hun nieuwste producten te presenteren en contact te maken met de Youtubers. Ook VIP-artiesten zoals Mattias IA Eklundh, Rob Chapman, Jen Majura, Chris Buck en Tim en Scott van Polyphia waren ook aanwezig.

Check de #TGU19 playlist en ontdek alle content die tijdens deze 4 dagen is gemaakt, wat er nu al is staat hieronder (vooral vlogs en impressies), maar check de playlist regelmatig, want die wordt de komende weken telkens geupdate met de video's die daar daadwerkelijk gemaakt zijn!

Aftermovie! 

 

The Tone King: Fender Mustang vs. Fender Tube Amp. OUCH!60 Cycle Hum: Harley Benton DC-Junior TV Yellow 

 Why is the Stratocaster the best guitar ever?

TheGuitarGeek: Vlog - Day 5 - It's My Birthday and I'll Vlog if I Want To

 

FilippaQ: Another Day in Guitar Heaven

Andy's Roundtable Day 1 | Welcome to TGU19

 

Andy's Roundtable Day 2

Andy's Roundtable Day 3

 

Last Day of #TGU19 with Youtubers

 

De deelnemende Youtubers - links achter de foto's!