Summer Class: intensief gitaarweekend

Member news 24-06-2013 12:34

Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli as. organiseren de Gitaaracademie en Stichting GitaarPodium Rotterdam een nieuwe Summer Class-editie. In kleine groepen wordt drie dagen lang intensief lesgegeven door Nederlands beste docenten.

Beginnende gitaristen kunnen zich aanmelden voor een snelcursus gitaar. In kleine groepen wordt de basis van het gitaarspelen aangeleerd, onder begeleiding van Nederlands beste gitaristen, met een slotconcert als doel. Voor meer gevorderde gitaristen biedt de organisatie een intensieve masterclass bij een meestergitarist(e). Een uur lang individueel les op niveau en na afloop direct aan de slag met een berg nieuwe informatie.

Een derde onderdeel van de Summer Class zijn de workshops. Het aanbod is divers, waaronder een workshop bluesimprovisatie door Best Dutch Blues Guitarist Award-winnaar Sjors Nederlof, en klassieke gitaartechniek en geheugentraining door topgitariste Nathasja van Rosse. Het Summer Class-weekend wordt spetterend afgesloten met een concert door Nederlands beste gitaristen én de deelnemers.

Kijk voor meer info op www.summer-class.nl
zoeken
zoeken