Gitaarles!

Member news 03-09-2010 15:36

John geeft les op donderdagavond in Drumschool Voorschoten.
De methode die hij gebruikt is die van Michiel Merkies en Wim van Rumpt.

Slaggitaar 1 & 2 zijn speciaal bedoeld voor gitaristen die zichzelf of een ander willen begeleiden of van plan zijn om in een combo of popgroep te gaan spelen.

Deel 1 van deze methode start met de basistechniek van het slaggitaarspel, daarbij ligt de nadruk op de basisakkoorden en de vele slagritmes. In deel 2 komen de meest gebruikte barré-akkoorden en slagtechnieken uit de popmuziek aan bod. De boeken hebben diverse leuke opdrachten en invulschema’s en een fantastische play-along-cd.
Picture
Picture
ROCKBASICS 1 t/m 3 zijn perfecte methoden bestaande uit een boek + CD, voor de beginnende rockgitarist. Goed van opbouw en doordacht, fantastisch klinkende stukken, en voor iedereen speelbaar, ook met weinig gitaarbagage. Al na enkele weken speel je echte rockmuziek en kun je aan de slag in een bandje!

De cursus is zowel voor jongere gitaristen als voor volwassen startende rockers geschikt. Voor de notatie is gekozen voor de in de rockmuziek gebruikelijke gitaartabulatuur (tabs) om het boek voor iedere gitarist toegankelijk te maken.
Alle stukken staan op de meegeleverde meespeel-cd.
zoeken
zoeken