aanmelden
Fender Play 3 maanden gratis!
Voor wie thuis zit en zijn spel wil ontwikkelen in tijden van corona
Muzieknieuws 01-04-2020 13:12
Fender Play is het online lesplatform van Fender. Normaal gesproken betaal je voor een abonnement, maar nu veel mensen thuis zitten in verband met de Coronacrisis biedt D=Fender het de komende drie maanden gratis aan.

Gitaar, basgitaar en ukelele
Fender play biedt lessen aan voor gitaristen (akoestisch en elektrisch), bassisten en ukelele-spelers. Via de iOS en Android app of via de computer kan je songs en technieken leren van ervaren docenten.Doordat de lessen in kleine stukjes zijn opgedeeld, zijn ze ook geschikt voor mensen die geen tijd hebben om elke dag een uur te oefenen. Na een stijl te hebben gekozen, stelt de app lessen voor je samen. In de app worden bovendien je vorderingen bijgehouden.

Er zijn veel songs en stijlspecifieke technieken die je kan leren via Fender Play, waaronder bijvoorbeeld: Last Nite (The Strokes), Gangsta Lovin' (Eve ft. Alicia Keys), Give Me Love (Ed Sheeran) en Here Comes the Sun (Beatles).

Meer info: www.fender.com/play

De redacties van onze muzikantenbladen Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, Interface en De Bassist slaan de handen ineen om zoveel mogelijk van dit soort positieve muziekinitiatieven te promoten. Heb jij zelf een mooi project opgezet of ben je iets tegen gekomen waar je enthousiast over raakte? Laat het ons weten!