aanmelden
Amsterdam Guitar Heaven - Gearshow Gitaar & Bas - Masterclasses - Workshops
zaterdag 21 november in 8 zalen van Q-Factory Amsterdam!
Events 23-07-2020 08:19
Op zaterdag 21 november kunnen wij ondanks de coronasituatie een perfect beurs-workshop-event voor gitaristen en bassisten tot stand gaan brengen, natuurlijk volgens RIVM-richtlijnen. Het is al de viifde keer dat we Amsterdam Guitar Heaven organiseren, maar voor het eerst betrekken we ook de Grote Zaal van Q-Factory erbij voor de Gearshow Gitaar & Bas, waar importeurs en fabrikanten van de bekende merken hun nieuwste producten laten zien. Uitproberen maar dus! Daarnaast natuurlijk een flinke reeks workshops en masterclasses zoals ieder jaar!

Met Gitarist organiseren we deze dag samen met onze collega’s van De Bassist, Musicmaker, Guitar Matrix, Stichting Output, Gitaarschool Nederland en EGTA.

Na het succes van afgelopen jaar breidt Amsterdam Guitar Heaven het beursgedeelte uit naar de Grote Zaal van Q-Factory, het gebouw waar ook onze redactie gevestigd is.

Amsterdam Guitar Heaven is:

  • Gearshow Gitaar & Bas in Grote Zaal en Foyer
  • Workshops in de Kleine Zaal
  • Masterclasses in de Barzaal
  • Workshops en masterclasses in diverse ruimtes elders in het gebouw

Workshops en masterclasses
De workshops door het hele gebouw heen, met inachtname van de RIVM-richtlijnen, dus fijn intiem (!), focussen we dit jaar op een tour door de tijd: van gitaar en bas met de 60’s vibe, de 70’s prog, de 80’s shredders, de 90’s sounds tot de jaren ’00 en ’10: elektronica & simulatie, de digital age.

Gearshow Gitaar & Bas
Op de gearshow kunnen de bezoekers de nieuwste gitaren, bassen, amps, pedals, software en accessoires zien en uitproberen. 

Tickets 
De ticketverkoop start binnenkort. Kijk op deze site of onze social media, of op deze pagina in de volgende editie van De Bassist!

Amsterdam Guitar Heaven
Zaterdag 21 november, 12.00-18.00 uur, Q-Factory Amsterdam
 
www.debassist.nl/events