Krijg een D-Addario Auto Lock gitaarstrap cadeau bij een jaarabonnement Gitarist

Klemt automatisch vast aan de draagbandknop van je gitaar

Merknieuws 18-09-2020 07:25

Nog geen abonnee van Gitarist? Grijp dan nu je kans het komend jaar Gitarist in de bus te krijgen, met als welkomstcadeau een innovatieve D'Addario Auto Lock gitaarband!

De Auto Lock Guitar Strap van D'Addario is een gitaarband met straplock. 

De lock werkt met een veer en klemt automatisch vast aan de draagbandknop en laat niet meer los - tenzij je dat wilt natuurlijk :- ).

De strap werkt met de meeste draagbandknoppen en is verstelbaar in lengte van 90 tot 150 cm.

Ontworpen in samenwerking met Ned Steinberger biedt D’Addario geweven gitaarbanden die zelfs de meest veeleisende speler zullen bevallen. Ideaal voor gitaar en basgitaar, live en in de studio.

Als je nu een jaarabonnement op Gitarist neemt (naar keuze vanaf de huidige editie of de volgende editie) sturen we meteen een zwarte D’Addario strap t.w.v. € 29,- aan je op!
Het jaarabonnement (12 edities) kost € 67,90. Daarmee krijg je sowieso al 20% korting op de losse nummerprijs. Maar je krijgt dus ook nog eens de strap thuisgestuurd! Zonder verzendkosten!

Ga naar muziekmagazines.nl/gitarist en kies voor ‘jaarabonnement met welkomstcadeau naar keuze’.
(of klik op Cadeau-abonnement met welkomstcadeau als je iemand een goede tip wilt geven!)

Naast de zwarte strap biedt D'Addario ook andere kleuren, die je volop in de muziekwinkels kan krijgen. Meer informatie op de site van D'Addario


zoeken
zoeken