Max Guitar's Gibson Custom Shop Event

met Thom Fowle en Edwin Wilson, op 14 april in Den Haag

Merknieuws 10-03-2013 23:16

Max Guitar organiseert een bijzonder evenement op zondag 14 april in het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. Productexperts van de Gibson Custom Shop komen persoonlijk tekst en uitleg gegeven en smakelijke verhalen vertellen, prettig gecombineerd met een whisky-proeverij. Je komt uit Tenessee of niet, per slot van rekening. Gitarist verloot vier tickets. Ding mee!


Op Max Guitar's Gibson Custom Shop Event geeft de baas van de Gibson Custom Shop, Thom Fowle, acte de présence. Daarnaast komt Edwin Wilson langs. Hij is de man die de originele Gibsons (ook die van Jimmy Page en Eric Clapton bijvoorbeeld) digitaal opmeet, doorlicht, en uit elkaar haalt om alles in de Custom Shop gitaren precies zo te krijgen als in het origineel. Tijdens het Custom Shop event gaat dit gedeeltelijk ‘live’ gebeuren met de 1960 Les Paul Burst van Robbert van de Ende, eigenaar van Max Guitar. De Gibson Custom Division heeft onlangs besloten om een Collectors Choice uitgave te maken van deze gitaar.

In de april-editie van Gitarist, vind je een feature waarin Rob van der Ende en Rob Winter een vergelijking maken tussen de 1960 Les Paul van Van der Ende en de Gibson Custom Shop gitaren. We hebben die vergelijking ook op video vastgelegd. Klik hier!   

Ook akoestische Gibsons
Ook zullen er op 14 april productexperts van de Montana Acoustic Division van Gibson aanwezig zijn. Zij zullen allerlei vragen beantwoorden en mooie spullen laten zien in kader van het 5-star programma waar Max Guitar aan meedoet. De productexperts zullen bovendien vertellen over de nieuwe,  nog meer vintage-correcte specs van de CS gitaren.  

Whisky
Tot slot: Tennessee is de thuisbasis van de Gibson Custom Shop dus er moet ook whisky geproef worden. Ticket met whisky is € 25,-, een alcoholloos ticket kost € 15,-. Online te koop bij www.maxguitar.com.

Win een ticket! 
Gitarist mag vier tickets verloten onder de mailers die voor 5 april mailen naar info@gitarist.nl en in het onderwerp zetten: Gibson Custom Shop + whisky (of zonder whisky, als je het sober wilt houden!)

april: 14, vanaf 13.00 uur, Carlton Ambassador hotel

Bekijk hier de oproep van Robbert van der Ende van Max Guitar.

  

zoeken
zoeken