Fractal pedalboard

Het lange wachten wordt beloond!

Merknieuws 09-07-2014 10:38

Al is het nog niet met een officieel persbericht naar buiten gebracht, op het Fractal Audio forum is deze sneak preview van het aanstaande pedalboard al te zien. Een lange wens van veel Fractal gebruikers gaat hiermee in vervulling.

Het Fractal audio forum is niet alleen een plaats waar gebruikers elkaar ontmoeten, maar dient ook als spreekbuis van eigenaar/ontwikkelaar Cliff Chase. Zo kan het gebeuren dat het laatste nieuws daar als eerste verschijnt. In dit geval moeten we het doen met een enkel foto'tje en een korte opsomming van specificaties, maar het nieuws is daarmee niet minder interessant.

Alleen effecten
Op de vrijgegeven foto zien we dat de officiele naam 'Multi-effects pedalboard' is, en daarmee is gelijk duidelijk dat we niet met een Axe-Fx in pedaalvorm te maken hebben. De versterker en kabinet simulaties zitten hier niet in, maar wel alle effecten uit de 19 inch unit, waarvan er 8 tegelijk ingeschakeld kunnen zijn. Daarnaast kan je twee expressiepedalen aansluiten, de routing (serie/parallel/pre/post) naar wens instellen en je versterker bedienen via de 4 relais uitgangen. Hij is voorzien van Silent Switch technologie en true bypass schakeling. Als laatste geeft eigenaar Cliff Chase hert advies: "Don't drop it on your foot."


zoeken
zoeken