Max Guitar neemt Casa Benelly over

Gitaarspeciaalzaak breidt uit in Den Haag en Almere

Merknieuws 27-04-2015 10:05

Gitaarspeciaalzaak Max Guitar uit Den Haag is flink aan het uitbreiden. De winkel in Den Haag gaat binnenkort verhuizen naar een groter pand en eigenaar Robbert van der Ende kondigt aan dat hij het fameuze winkelbedrijf Nederland Muziek in Almere heeft overgenomen, alsmede Casa Benelly in Den Haag.

Robbert Van der Ende over de uitbreiding naar Almere: “Wij willen ouderwetse waarden als vakmanschap, kennis, high-end producten, persoonlijke service maar ook gezelligheid en sfeer gaan koppelen aan een bredere voorraad en een zeer moderne bedrijfsvoering.

"Nederland Muziek is een historisch belangrijke winkel, oorspronkelijk gevestigd in Amsterdam en later verhuisd naar Almere, en was eerder, met name in de jaren tachtig en negentig, een bruisend centrum van muzikale activiteit. Iedereen die maar ‘iets’ in de muziekbranche betekent of betekende, kent dit bedrijf.

"De laatste jaren heeft de winkel in Almere, mede door de sterk veranderende markt, een pas op de plaats moeten maken en wacht eigenlijk op een nieuwe stimulans om op passende wijze de markt te kunnen gaan bedienen. We gaan de huidige winkel per direct overnemen en deze in de loop van het jaar omvormen naar een modernere opzet, geheel in de lijn van Max Guitar 2.0.”

Max Guitar kondigt aan een groter assortiment met méér merken te gaan voeren en een breder publiek te willen gaan bereiken. Ook zal de website veel uitgebreider en moderner worden, met uitstekende mogelijkheden om direct online te bestellen.
De winkel in Almere zal een van de voorlopig drie ‘click & collect’ uitleverpunten vormen voor bestellingen die online gedaan worden.

Casa Benelly
Gitaarspeciaalzaak Casa Benelly in Den Haag wordt wel liefkozend ‘De Casa’ genoemd en is dé plek voor  klassieke, steelstring-, flamenco- en jazzgitaren. Je vindt er bovendien akoestische basgitaren, mandolines, ukeleles en banjo’s. De laatste jaren heeft de winkel, mede door de sterk veranderende markt, pas op de plaats moeten maken. Medio april 2015 maakte Max Guitar bekend dat zij de winkel een nieuwe stimulans gaan geven. Het aanbod van Max Guitar op gitaargebied is daarmee compleet.

Verhuizing
Later dit jaar volgt dan alleen nog de verhuizing binnen Den Haag naar een pand meer passend bij de huidige bedrijfsomvang. Van der Ende: “2015 is voor ons dus een heel belangrijk jaar. We brengen het bedrijf vooruit op een manier die ouderwetse waarden als vakmanschap, kennis, high-end producten, persoonlijke service maar ook gezelligheid en sfeer zullen gaan koppelen aan een veel bredere voorraad en een moderne bedrijfsvoering.”



www.maxguitarstore.com

Adressen Max Guitar Store

Radioweg 5
1324 KW Almere
036 546 0030

Laan van Meerdervoort 612
2564 AK Den Haag
070 449 03 33

Van Berchenstraat 3-B
6511 BA Nijmegen
024 360 45 82

Casa Benelly/Max Guitar
Piet Heinplein 66
Den Haag

zoeken
zoeken