RockBoard pedalboard benodigdheden

Buffer & voeding

Merknieuws 11-11-2015 12:15

Warwicks submerk Rockboard brengt twee handige producten uit voor je pedalenplank, een buffer en een oplaadbare voeding.

Natural Sound Buffer
RockBoards Natural Sound Buffer is een eenvoudig apparaat dat altijd aanstaat. Je plaatst het aan het begin of eind van je effecten en zorgt ervoor dat je geen verlies hebt van hoge frequenties als gevolg van een lange signaalketen. Het past je klank nog het volume aan, maar zorgt er wel voor dat de klank van je gitaar en effecten goed doorkomt. De enige aansluitingen zijn voor in- en output en voor een 9 volt voeding.

RBO Power LT XL voeding
Een oplaadbare voeding kan erg handig zijn. Geen gezeur meer met stekkers en je pedalenplank is zo aangesloten. Deze RBO Power LT XL laad in 7 uur op en levert volgens Warwick zo'n 50 uur lang bromvrije 9 volt aan je pedalen. De voeding heeft twee 9 volt uitgangen, een 5 volt USB uitgang waarmee je een telefoon kan laden en vier leds die de lading aangeven. Bovendien kan je de Power LT XL laden terwijl je speelt. Diverse kabeltjes, waaronder een daisy-chain worden meegeleverd.

Zie voor meer info https://shop.warwick.de  

zoeken
zoeken