aanmelden
Focusrite Clarett 2Pre audio interface
Breng lucht in je opnames
Merknieuws 16-12-2015 13:14
Focusrite heeft de Clarett 2Pre uitgebracht, een tweekanaals audio interface met enkele handige functies.

Clarett 2Pre
De Clarett 2Pre (er zijn ook 4- en 8-kanaals versies) heeft twee ingangen voor instrument of microfoon. Indien nodig kan je fantoomvoeding inschakelen en om de input gain in te stellen is er per kanaal een regelaar. Op het frontpaneel zit ook een hoofdtelefoonuitgang met een eigen volumeregelaar. Een grote volumeregelaar is voor het signaal dat vanaf het achterpaneel naar je monitors gaat. Daar vinden we ook aansluitingen voor Midi, firebolt (voor verbinding met je computer) en een optische aansluiting waarmee je het aantal ingangen kan uitbreiden tot tien.

Als extra functie is de Clarett 2Pre voorzien van het Air effect dat op een analoge manier de klank van een klassieke Focusrite ISA mic pre nabootst.

De Clarett 2Pre wordt gelevert met een software mixer voor de configuratie van de interface, Softube's Time en Tone bundles (met TSAR-1R Reverb, Tube Delay en Saturation Knob) en Red 2 en Red 3 AAX, AU & VST Plug-in Suite (met softwaremodellen van Focusrite's Red serie equalizer en compressor).

Zie hier de introductie van de Clarett 2Pre:


Zie voor meer info: www.algambenelux.be en www.focusrite.com