aanmelden
Sensus Smartguitar
's werelds eerste smartguitar door Mind Music Labs
Merknieuws 12-05-2016 11:35
Afgelopen november introduceerde het Italiaans-Zweedse Mind Music Labs de eerste Smart Guitar ter wereld. Onlangs lanceerde ze een nieuwe investeringsronde -onder de investeerders zit Jacob Key (ex-VP Warner Music)- die de productie van het smartinstrument een stap dichterbij brengt.

De Sensus is tegelijkertijd een gitaar, een 360°  draadloos muzieksysteem en eensmart IoT (Internet of Things) apparaat. Muzikanten kunnen naar Mind Music's zeggen oneindig veel modulaties en effecten toevoegen aan de muziek, muziek streamen en tegelijkertijd meespelen, op afstand jammen met vrienden en direct uploaden naar de voornaamst social media.

 

Recent voegde zich een nieuw lid toe aan het ontwikkelingsteam van de Sensus: Thomas Nordegg, consultant voor Frank Zappa, Duran Duran, Toto en Steve Vai.

Volgens de oprichter van MIND, Michele Benincaso, geeft de Sensus een blik op de toekomst: "Het vertrouwen van onze investeerders en de levende legendes uit de tech- en muziekindustrie is een duidelijk teken dat MIND de juiste stappen heeft genomen om de evolutie van muziekinstrumenten te bevorderen."

 

Meer informatie vind je op de site van Mind Music Labs.