aanmelden
EVH 5150III 50W EL34 top
Onafhankelijke volume- en gainregeling voor alle drie de kanalen
Merknieuws 27-10-2017 14:28
Fans van de 100-watt 5150III EL34 krijgen met de nieuwe 50-watt versie een meer draagbare en betaalbare optie met dezelfde killer looks en meedogenloze EL34-toon.

Net als bij de 100-watt uitvoering leveren de EL34 eindbuizen harmonische boventonen met meer dynamische compressie en verzadiging voor een moderner Brits geluid.

Kanaal één heeft een sprankelender clean geluid, terwijl kanalen twee en drie een iets donkerder en gecomprimeerdere toon hebben met nog meer verzadiging dan voorheen.

Het gecombineerde kanaal één/twee beschikt over duaal-concentrische regelaars voor het onafhankelijke instellen van de gain en volume van beide kanalen, met een gedeelde EQ (laag, midden, hoog). Kanaal drie is geheel onafhankelijk, inclusief de EQ.

Andere kenmerken zijn een resonanceknop op het achterpaneel die de laagrespons voor alle kanalen instelt en een globale presenceregelaar.

De 50W EL34, ondergebracht in een van een elegant goud-en-zwart EVH-motief voorziene behuizing, is verder uitgerust met een effectloop, hoofdtelefoonaansluiting, preamp out en midi in.

De nieuwe 5150III EL34 212ST speakerkast met twee Celestion G12H Anniversary speakers is volgens EVH de perfecte metgezel van de 50W EL34 EL34, met een bijpassend goud-zwart motief.

Meer info:
EVH

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com