aanmelden
Ga jammend met Claptons drummer het nieuwe jaar in!
Steve Gadd Loops app nu in de App Store
Merknieuws 31-12-2017 12:32
De legendarische drummer Steve Gadd (o.a. Simon & Garfunkel, Eric Clapton) was eind oktober in Nederland om zijn Loops app op te nemen, een initiatief van drummer Hans Eijkenaar. Gadd speelde voor de app een hele waslijst aan loops, grooves en fills in. De app is nu verkrijgbaar in de App Store van Apple. Zusterblad Slagwerkkrant woonde de opnames bij en doet in haar jan-feb editie uitgebreid verslag van het opname- en productieproces. De app is verkrijgbaar in een gratis light versie. De complete versie kost € 16,99.

Twee dagen was Gadd aanwezig in de Sound & Vision studio's in Arnhem en dat was lang genoeg om een hele reeks grooves en fills in te spelen. Je vindt er een enorm aantal in de Gadd Loops app, kant en klaar voor gebruik in Garageband of een andere daw. 

Wil je eerst even kijken hoe de app werkt? Download dan de gratis light versie waarin je onder andere een compleet hoofdstuk met 6/8ste grooves vindt. 

De betaalde versie bevat alle Gadd-loops en een aantal leuke extra's zoals 360 graden video's van een aantal opnames.

In de onderstaande video krijg je alvast een voorproefje, de app zelf vind je via deze link. Op Slagwerkkrant.nl vind je meer achtergronden en foto's bij deze release. Klik hier

De app werd gemaakt door Hans en Marieke Eijkenaar en is vanaf nu te downloaden in de App store. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com