aanmelden
Gibson presenteert modellen voor 2018
Event met Keymusic in A'DAM toren in Amsterdam
Merknieuws 01-02-2018 14:39
Op maandagmiddag 29 januari presenteerde Gibson Europe in samenwerking met Keymusic de nieuwe Gibson modellen voor 2018. In de fraaie Amsterdamse showroom van Gibson was onder andere de nieuwe Modern Double Cut te bewonderen, een nieuw Custom Shop model dat inmiddels ook leverbaar is in de Benelux.

foto: Jack Pisters en Leonie Meijer verzorgden de muziek 

Voor 2018 heeft Gibson besloten het aantal variaties van de bekende modellen terug te brengen tot ongeveer 35 in totaal. Dat betekent bijvoorbeeld dat de 2018 modellen van de Designer serie – met de Explorer, Firebird en Flying V – standaard nog maar in één kleur leverbaar zullen zijn.

Aan de andere kant zijn er nieuwe kleuren voor klassiekers als de Les Paul, SG en ES modellen, zoals Blood Orange Fade en Ocean Blue. De ES modellen zouden worden uitgerust met de MHS (Memphis Historic Specifications) elementen, die gebaseerd zijn op de pickups van een vintage Gibson ES-335 uit '59, maar dat kon door Gibson nog niet worden bevestigd.

De nieuwe Flying V en de heruitgave van RD Artist die begin januari in Las Vegas werden gepresenteerd, konden helaas nog niet getoond worden.

De Les Paul reeks – toch het meest iconische Gibson model - valt uiteen in de Standard modellen (ook leverbaar in de duurdere HP High Performance variant) en de Traditional en Classic versies. De Studio modellen worden in 2018 voorzien van een binding langs de hals en een push/pull-optie op de toonregelaars.

Modern Double Cut

Ten slotte heeft Gibson de  meest betaalbare reeks, de Tribute en Faded modellen, gehandhaafd. Het bedrijf hamert er daarbij op dat alle Gibsons met de hand in de VS worden gebouwd. De reguliere modellen in Nashville, in de fabriek of de Custom Shop werkplaats, de modellen met klankgaten in Memphis en de akoestische gitaren in Montana.

Jansen Press, Gibsons productspecialist in België en Frankrijk, demonstreerde diverse modellen 

Onze favoriet? De Les Paul Classic Goldtop met P90 elementen. Echt een gitaar die je gezien, gehoord en bespeeld moet hebben!

Gibson
Keymusic

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com