Ashdown Tone Pocket

Handig voor thuis, podium en studio

Merknieuws 13-11-2018 16:24

Met de Tone Pocket levert de Britse basversterkerfabrikant Ashdown een handig apparaatje waar je veel kanten mee opkan. Meespelen met een nummer? Opnemen? Of gewoon live op het podium? Het kan allemaal.

De zeer compacte Tone Pocket is in feite een koptelefoonversterker voor (bas)gitaristen, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Natuurlijk kun je in stilte oefenen. Sluit je bas en koptelefoon aan en via de 3 band EQ (+/- 15dB) heb je snel een fijne bassound te pakken. Vervolgens kan je je telefoon of mp3-speler aansluiten, om mee te spelen met een nummer.



Wil je meer? De Ashdown heeft een Mini-USB-uitgang, zodat je direct kan opnemen in je DAW, maar via de gebalanceerde lijnuitgang is het ook te gebruiken als DI op het podium.



De Britten denken aan alles: de Tone Pocket heeft een oplaadbare batterij aan boord, die je zo'n 8 uur werktijd geeft. Je kunt dus probleemloos in de tourbus, kleedkamer, hotelkamer, in de trein of op school aan de gang. Als je stroom in de buurt hebt, of je wilt je Tone Pocket opladen, dan werkt het zowel op een 9/10V- als op een 18V-adapter.



Het apparaatje kost ongeveer € 200,-

Ashdown-website

zoeken
zoeken