De Walrus Audio Slo Multi Texture Reverb

Wegdromen op weelderige golven van galm

Merknieuws 18-04-2019 11:00

De Amerikaanse effectenmaker Walrus Audio presenteert met de Slö Multi Texture Reverb een veelzijdig reverbpedaal.

De Insteek van dit reverbpedaal is om vooral dromerige en weelderige galm toe te voegen aan het geluid van een gitaar. 

De Slö Multi Texture Reverb is uitgevoerd met drie, zoals Walrus Audio het zelf noemt, algoritmes. Deze algoritmes belichten de diverse kanten van galm:

Bij de optie Dark heeft de gitarist de mogelijkheid om een lager octaaf toe te voegen bovenop de reverb die het pedaal produceert. De aanwezigheid van het octaaf is in te stellen met een blendknop. 

Rise is een functie waarin het effect automatisch opzwelt. Je moet dit effect zijn gang laten gaan en dan zullen er filmische golven van reverb ontstaan.

De Dream optie spreekt voor zich: een weelderige reverb met de mogelijkheid om tonen te laten doorklinken door op de sustainknop te drukken. Over de doorklinkende toon kan de gitarist experimenteren met onder andere vibrato. 

Als de bovenstaande opties nog niet genoeg zijn, kan de gitarist ook nog kiezen tussen meerdere gemoduleerde golf mogelijkheden op de Slö Multi Texture Reverb: Sine, Warp and Sink. 

Dromeriger
Door het indrukken van de bypassknop en tegelijk de diepte in te stellen, kunnen de modulaties op dit pedaal flink worden gemanipuleerd. Walrus Audio geeft met deze manipulatiemogelijkheden de gitarist de gelegenheid om zijn sound nog veel dromeriger te maken. 

The Slö komt in een Lollipop Blauwe behuizing met kunst erop van Christi Du Toit. De verkoopprijs ligt tussen de 200 en 210 euro. 

Walrus Audio website

Website importeur

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken