aanmelden
Raw serie van Aristides
Stoer en betaalbaar
Merknieuws 06-05-2019 16:40
Aristides brengt met de Raw serie gitaren uit, die dankzij een soberder afwerking lager geprijsd zijn dan de reguliere modellen.

Aristides Instruments is bekend van de uit een stuk kunststof (Arium) gegoten gitaren die hierdoor goed bestand zijn tegen klimaatwisselingen. De gitaren zijn erg populair bij reizende gitaristen uit vooral de progressieve metalhoek. Omdat de productiekosten hoog zijn, is Aristides op zoek gegaan naar mogelijkheden om gitaren voor een lagere prijs te kunnen aanbieden. Dat heeft geleid tot de Raw-serie, die gitaristen dezelfde kwaliteit en ontwerp bieden, maar met een eenvoudiger en robuust afwerkingsproces dat de prijs verlaagt.

Aristides zegt: "De modellen zijn niet gelakt, maar worden in de mal gekleurd en daarna met de hand geschuurd. Ze zijn gebouwd met hetzelfde ontwerp door dezelfde mensen met dezelfde methode en hoge kwaliteitsnormen. Het is een geweldige optie voor iemand die geen gelikte afwerking nodig heeft.

De Raw serie heeft gitaren met 6, 7 of 8 snaren, met reguliere of gewaaierde frets. Je hebt de keuze uit Rood, Blauw, Roze, Oranje of Antraciet.

www.aristidesinstruments.com