Black Spirit 200 aan je voeten

Nieuwe alleskunner van Hughes & Kettner

Merknieuws 26-09-2019 14:03

We kenden de Black Spirit 200 al als top- en comboversterker, maar nu is hij er in pedaalvorm, waarbij de versterker is geintegreerd met de FSM-432 MK III midi-footswitch.

Geen modeling
Alhoewel de Black Spirit 200 geen buizen bevat, is het signaalpad volledig analoog. Wel worden de analoge circuitdelen digitaal aangestuurd met de Spirit Tone Generator om de terugkoppeling tussen de verschillende onderdelen te simuleren die er ook is bij buizenversterkers.
De Black Spirit 200 Floor heeft een stevige metalen behuizing en bevat vier kanalen (Clean, Crunch, Lead en Ultra), modulatie-, delay- en reverbeffecten en levert maar liefst 200 watt aan vermogen. Dankzij de Redbox DI met speakersimulatie (analoog, dus geen IR's) kan je 'm gebruiken zonder cabinet voor opnames of livegebruik met in-ears.

Nieuwe functies
Het Floorversie heeft ten opzichte van de andere Black Spirits twee effectloops (zodat je 'm goed kan integreren met je pedalen) en een monitor ingang. Hierop kan je het monitorsignaal van de Front Of House mengen met je gitaarsignaal en zo naar je hoofdtelefoon of kabinet sturen.

Meer info: hughes-and-kettner.com en hoshinoeurope.com

zoeken
zoeken