Gitaarversterker in je hoofdtelefoon

Boss Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System

Merknieuws 09-12-2019 12:41

Met het Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System brengt Boss de versterkertechnologie van de Katana-reeks in een draadloze hoofdtelefoon. Door enkele unieke functies wordt gezorgd voor een natuurlijke klankbeleving.

Draadloos
Zoals de naam al aangeeft is de Waza-Air een draadloze koptelefoon. Behalve gewoon muziek streamen, werkt hij ook als draadloze gitaarversterker. Hiervoor gebruikt hij de draadloze techniek van de Boss WL-serie. Het versterkergedeelte komt overeen met die van de Katana serie en dus heb je de beschikking over 5 versterkertypes en meer dan 50 effecten. Instellingen kan je maken via de Boss Tone Studio app (Android en iOS). Gelukkig kan je ook tegelijk streamen en draadloos spelen, zodat je kan meejammen met je favoriete muziek.

Gyrosensor
Het probleem met spelen met een hoofdtelefoon is dat het geluid nogal direct klinkt. Dankzij de de nieuwe ruimtelijke technologie van Boss, geeft de Waza-Air juist een heel natuurlijk geluid alsof je in een ruimte staat met een versterker. Hiervoor is een gyrosensor ingebouwd die de beweging van je hoofd registreert en het 3-D algoritme aanstuurt. Er zijn 3 ruimtelijke modi te selecteren.
- In Surround modus krijg je een heel ruimtelijk geluid dat klinkt alsof je in een opname studio speelt.
- In Static modus is het alsof je in een kamer met een versterker speelt. Afhankelijk van hoe je je hoofd draait verandert de richting van het geluid, zodat het steeds uit dezelfde richting lijkt te komen.
- De Stage modus geeft de ervaring van het spelen met een backline: het geluid komt van achter. 

 

Meer info: www.boss.info

zoeken
zoeken