aanmelden
TC Electronic Plethora X5: 127 pedalboards ineen
Alle TonePrint-effectpedalen, 75 TonePrints per effect, cabsimulatie, bluetooth en meer
Merknieuws 21-02-2020 12:48
TC Electronics TonePrint pedalen zijn tot nu toe erg succesvol geweest, dus we zijn blij te zien dat ze nu allemaal zijn samengebracht in een vloerprocessor, de Plethora X5, die later dit jaar op de markt zal komen.

De Plethora X5 heeft de Flashback Delay en Hall of Fame Reverb aan boord, maar ook TC's pitcheffecten, modulatie-effecten zoals de Corona Chorus en Vortex Flanger, compressie en meer.

Je kunt 75 verschillende TonePrints programmeren voor elk van deze effecten (vijf bieden de drukgevoelige MASH Expression-functie) en er vervolgens maximaal vijf combineren in een pedalboardketen in een volgorde naar keuze. Je kunt zo 127 ‘pedalenplanken’ creëren.

Elke pedaalinstelling is natuurlijk ook aanpasbaar en je kunt ook je andere pedalen in de keten integreren via de effectloop van de  Plethora.

De Plethora X5 is ook het eerste TC-pedaal dat draadloos, via bluetooth, verbinding kan maken met de TonePrint-app. Met deze gratis app kun je vanaf je telefoon pedalboards ordenen, TonePrints customizen en meer.

De Plethora X5 is voorzien van eigen cabsimulatie zodat je rechtstreeks kunt opnemen of naar een PA kunt gaan.

Meer info:
TC Electronic