aanmelden
WIN! Een Koch Superlead
T.w.v. 299 euro
Merknieuws 29-06-2020 10:34
Wil jij een te gek buizenpedaal winnen, waarmee je niet alleen de kwaliteit van je opnames verbetert, maar hopelijk ook snel weer dat van je optredens? Lees verder!

Menig gitarist investeert tegenwoordig in zijn of haar thuisstudio voor opnames, demo's of gewoon om lekker te kunnen spelen. En wat is er dan fijner dan een Koch Superlead: een voorversterkerpedaal met twee kanalen – clean en overdrive, een boost-schakelaar voor moderne gitaarsounds, een uitgebreide toonregeling, een DI-out en natuurlijk een 12AX7-buis? Je kunt rechtstreeks je daw in, je kunt hem voor je versterker plaatsen en reken maar dat de Superlead te gek klinkt als we straks de podia weer op mogen. Met de Superlead heeft Koch een pedaal gemaakt die iedere gitarist in de studio en op het pedalenbord wil hebben.We hebben maar een vraag aan je. Mail naar redactie@gitarist.nl en vertel ons welke riff of nummer je als eerste gaat opnemen met de Koch Superlead. Ben je de winnaar? Dan houden we je er natuurlijk aan!

Koch-website
USA-Music


De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De uitslag wordt bekend gemaakt in ons septembernummer.