aanmelden
Soldano is terug met 30 watt top
Legendarische klank in compact formaat
Merknieuws 13-07-2020 13:47
De Soldano SLO-100 is een legendarische versterker, die iedere gitarist – misschien zonder het te weten – heeft gehoord. Dat moet ook wel als je beseft dat gitaristen van Mark Knopfler en Eric Clapton, tot Eddie van Halen, Michael Landau, Vivian Campbell en de Scorpions erop hebben gespeeld. Helemaal in lijn met de huidige trend komt van deze legendarische versterker nu een 30 watt versie uit, de SLO-30.

Nu Mike Soldano is gaan samenwerken met Boutique Amps Distribution zijn zijn versterkers weer beschikbaar. Maar niet alleen de SLO-100 is opnieuw uitgebracht, er is nu ook een 30 watt versie beschikbaar, de SLO-30.

Deze in de Verenigde Staten gemaakte versterker heeft hetzelfde Normal- en Overdrive-kanaal als zijn grote broer, met afzonderlijke regelaars voor gain en volume. Toegevoegd zijn een depth-regelaar, transparante effectloop en kanaalschakelaar op het regelpaneel. Als buizen vind je vijf 12AX7’s in de voorversterker en twee 5881/6L6 buizen in de eindversterker. Speciale aandacht is besteed aan het zo stil mogelijk maken van het circuit.

Meer info: www.soldano.com