aanmelden
Nieuwe Offset modellen in Fender Player Serie
Mustang, Dou-Sonic en Mustang Bass
Merknieuws 23-07-2020 14:24
Fender brengt vijf nieuwe modellen uit in de Player Serie. De vier gitaren en basgitaar zijn allemaal shortscale modellen met een offset body. Met deze modellen worden gelijk nieuwe kleuren geïntroduceerd in de Player Serie.

De Player Serie is voor veel gitaristen de eerste stap naar een echte Fender. Ze zijn betaalbaar, zien er cool uit en elk bekend Fender model is te krijgen, nu dus zelfs de wat minder bekende modellen met offset body en korte mensuur (snaarlengte).


Player Serie Mustang

De nieuwe gitaren hebben een elzen body, esdoorn hals met 22 frets, een mensuur van 24 inch (610 mm) en allround toetsradius van 9,5 inch.
De Mustang is verkrijgbaar in een versie met Mustang enkelspoelselementen of P-90's en de Duo Sonic is verkrijgbaar met twee enkelspoelers, maar er is ook een versie met een humbucker bij de brug.Player Serie Mustang Bass PJ

De Mustang Bass PJ heeft een 30 inch mensuur en een combinatie van een Precision middenelement en een Jazz Bass brugelement.

Zoals gezegd introduceren deze nieuwe gitaren ook andere kleuren in de Player Serie, waaronder Firemist Gold, Desert Sand, Aged Natural en
Burgundy Mist Metallic.

Meer info: www.fender.com/player