MESA/Boogie Badlander 50 en 100

Twee nieuwe amps uit Californie

Merknieuws 18-11-2020 11:37

MESA/Boogie komt met twee nieuwe tops en een combo, die helemaal 2020 zijn met op IR-gebaseerde speakerkastsimulatie, maar ook gewoon met buizenpower. De nieuwe serie heeft de naam Badlander gekregen en er zijn versies met 50 en 100W.

Mesa/Boogie komt met een nieuwe editie van de high-gain Rectifier gitaarversterkerserie, met de lancering van de Badlander. De serie bestaat uit tops van 50 en 100W en een 50W combo. De serie is helemaal bij de tijd met het eigen CabClone IR. Er zijn acht Mesa-speakerkasten als Impulse Response toegevoegd, waardoor je rechtstreeks kunt opnemen of de tafel in kunt. Je kunt zelfs een speakerkast per kanaal toevoegen. Via de USB-ingang houd je je versterker up-to-date. Als je stil wilt repeteren kan dat ook met een koptelefoon en wederom zonder aangesloten speakerkast.



Verder hebben de versterkers een ingebouwde attenuator, waardoor je de zwaarste ook op 50 of 20W kon spelen en de lichtste op 20W.



De versterkers werken met EL34's in de eindversterker en 12AX7-buizen in de voorversterker. Met de twee kanalen, met beide Clean, Crunch en Crush, is er genoeg vuigheid voor handen. Alle getoonde foto's in dit bericht zijn van de 100W-versie.






En hoe dat klinkt, hoor je hier:



MESA/Boogie-website
Meinl-website

 

zoeken
zoeken